Ejnte, 2024-07-25, 0:49 AM
Shqiperia Etnike
Main Registration Login
Welcome Guest
Postime te reja · Antaret · Rregullorja · Kerko · RSS
Të njohim forumin dhe antarët
 ForumThreadsRepliesUpdates
Rregullat e Forumit [Archive]
Lexoni rregulloren e forumit.
1 0 Premte, 2010-06-25, 3:42 PM
Thread: Rregullat e Forumit
Posted by: admin
Prezantimi i Antarëve
Prezantohuni ketu para se te shkruani ne forum..
2 3 Premte, 2010-06-25, 9:59 PM
Thread: Pershendetje
Posted by: admin
Përshëndetje dhe urime
Përshëndetni dhe uroni njëri tjetrin këtu.
1 0 Merkure, 2010-06-30, 8:44 AM
Thread: Pershendetje per antaret e r...
Posted by: admin
Njoftime
Njoftime te ndryshme në këtë forum.
0 0 No posts

Forumi Shkencor
 ForumThreadsRepliesUpdates
Historia
Historia është shkencë shoqërore e cila merret me të kaluarën e njerëzimit, të tashmen, dhe përmes këtyre të dyjave studjon të ardhmen....!
5 15 Diele, 2010-08-01, 11:36 AM
Thread: Historia Shqiptare
Posted by: admin
Gjuha shqipe
Ç'eshte gjuha? Kur ne shtrojme kete pyetje se ç'eshte gjuha ne nuk kemi parasysh organizimin strukturor te gjuhes apo fjalet e nje fjalori gjuhesor,por ne kemi parasysh gjuhen si inst...'
3 6 Shtune, 2010-07-10, 10:10 AM
Thread: Menyra e te shkruarit te dis...
Posted by: Juna
Psikologji
Psikologjia: Psikologjia zanafillën e ka nga Antika. Shumë qartë e gjejmë atë tek veprat e Aristotelit të cilat deri në shekullin XIX luanin rol qendrorë.
1 0 Premte, 2010-06-25, 3:21 PM
Thread: Stresi
Posted by: admin
Filozofi
Filozofia merret me problemet e përgjithshme dhe fondamentale rreth çështjeve si ekzistenca, dituria, e vërteta, bukuria, ligji, drejtësia, vlefshmëria, mendja, dhe gjuha.
2 6 Premte, 2010-06-25, 3:52 PM
Thread: Skepticizmi
Posted by: admin
Sociologji
Shkencë e cila merret me studimin e shoqërise njerëzore dhe të dukurive të saj. Problemet, fenomenet dhe konfliktet shoqërore apo ndërnjerëzore janë pjesa qendrore e studimeve sociologjike.
1 2 Ejnte, 2010-07-01, 7:06 PM
Thread: Sociologë Gjermanë
Posted by: admin
Gjeografi
Gjeografia është shkenca që studion, përshkruan, sqaron dhe e riparaqet tokën në pamjet e saj fizike, si edhe hapësirën, mjedisin dhe vendin e jetesës , ndërveprimin dhe pasojat e organizmave...
1 0 Ejnte, 2010-07-01, 7:08 PM
Thread: Historia e Gjeografisë
Posted by: admin
Biologji
Biologjia është shkencë që merret me studimin e jetës. Ajo studion veçoritë fizike dhe sjelljen e organizmave, klasifikimin e tyre, prejardhjen dhe zhvillimin e llojeve...
1 0 Diele, 2010-11-07, 9:09 PM
Thread: Biologjia molekulare.
Posted by: admin
Etnologji
Etnologjia eshte shkence qe merret me traditat popullore, me trashegimite etnokulturore te krijuara e te zhvilluara ne shekuj nder bashkesi njerezore te caktuara.
0 0 No posts
Mjekësia
Mjekësia ose Medicina (lat. ars medicina = arti i shërimit) merret me shëndetin dhe parandalimin, njohjen edhe shërimin e sëmundjeve dhe lëndimeve.
5 1 Diele, 2010-08-01, 9:26 AM
Thread: DROGAT
Posted by: Juna
Teknollogji
0 0 No posts

Forumi Letrar
 ForumThreadsRepliesUpdates
Letërsia Shqiptare
Letërsia është tërësia e të gjitha veprave të shkruara (artistike) dhe të veprave nga lëmi i krijimtarisë gojore, që janë shkruar më herët.
1 8 Merkure, 2010-06-30, 9:09 AM
Thread: Letersia shqiptare
Posted by: admin
Shkrimtarë shqiptarë
Këtu do të gjeni gjithshka nga bota e pasur e shkrimtarëve shqiptarë. Proza dhe poezia më e mirë shqiptare do të jetë shoqëruesja juaj në këtë forum.
7 59 Diele, 2010-11-07, 8:54 PM
Thread: Eva Sotiri - Poezi
Posted by: Juna
Letërsi e Huaj
Letërsia e huaj dhe kolosët e saj. Të njihemi më shumë dhe më nga afër me kryeveprat botërore të letërsisë së huaj.
5 7 Shtune, 2010-07-31, 11:04 PM
Thread: Federiko Garsia LORKA
Posted by: admin
Enciklopedia letrare
Enciklopedia letrare: Njoftime, kuriozitete e diskutime mbi rrymat letrare si dhe mbi jetën e krijimtarinë e shkrimtarëve.
0 0 No posts
Poezi dhe krijime të forumistëve
Miresevini në Forumin Universi shqiptar për të shprehur gjithë talentin, idetë dhe ndjenjat tuaja në krijimtarine letrare.
0 0 No posts

Tema shoqërore
 ForumThreadsRepliesUpdates
Aktualitete dhe intervista
Në këtë kategori do të gjeni ngjarjet me aktuale në momentet që shkruhen dhe intervista me personalitete te jetes artistike, shkencore, politike dhe të cdo fushe të rëndësishme të jetës shqiptare.
1 1 Merkure, 2010-06-30, 1:21 PM
Thread: “Ju tregoj te pathenat e hap...
Posted by: admin
Tema të përgjithëshme
Këtu do të diskutohen tema nga fusha të ndryshme të jetes . Gjithashtu do të ketë edhe tema që lidhen me problemet e momentit.
1 1 Premte, 2010-07-09, 11:20 PM
Thread: Sa e rendesishme eshte lumtu...
Posted by: Juna
Ekonomi dhe Biznes
Ekonomia është një shkencë shoqërore që merret me studimin e prodhimit, shpërndarjes dhe konsumit të të mirave dhe shërbimeve.
1 0 Diele, 2010-07-04, 0:44 AM
Thread: Ekonomia
Posted by: admin
Zonë e lirë
Ne kete forum mund te hapni tema te ndryshme dhe te diskutoni lirshem. Perdoreni ket forum per chit chat.......
0 0 No posts
Dashuri dhe Pasion
Dashuri dhe Pasion: Dashuria - ndjenja me e bukur njerëzore, pasioni dhe sekretet e lidhura me jetën intime do të jenë pjesë e këtij forumi.
0 0 No posts

Folklori
 ForumThreadsRepliesUpdates
Përrallat dhe legjendat
Përralla është një tregim i trilluar, plot fantazi dhe elemente të çuditshme në subjekt me anë të së cilës paraqiten mendimet dhe ëndërrimet e njerëzve në formë alegorike.
2 1 Diele, 2010-11-07, 9:43 PM
Thread: Legjenda
Posted by: admin
Gjë a gjëzat
Pasuria e folklorit shqiptar e pasqyruar edhe te gje a gjezat.
1 1 Diele, 2010-11-07, 8:53 PM
Thread: Gjë e gjëza
Posted by: admin
Fjalë të urta të popullit tonë
Gjuha shqipe është shumë e pasur me fjalë të urta. Këtu do të gjeni një pjesë nga thesari i madh i tyre.
1 0 Hene, 2010-07-05, 8:44 AM
Thread: Disa nga fjalet e urta te po...
Posted by: Juna
Këngët dhe vallet popullore
Këngët dhe vallet popullore - pasuria e madhe e pashtershme dhe e pavdekshme e popullit shqiptar.
1 0 Merkure, 2010-06-30, 1:32 PM
Thread: Folklori muzikor
Posted by: admin

Forumi Kulturor
 ForumThreadsRepliesUpdates
Arti dhe kultura
Gjithe informacionet rreth artit dhe kultures dhe vlerat e pavdekshme të gjiganteve në këtë fushë mund t'i postoni në këtë forum.
3 1 Merkure, 2010-06-30, 1:02 PM
Thread: Kanuni
Posted by: admin
Artet figurative
Fillimet e artit figurativ në truallin e Shqipërisë janë të hershme. Gjurmët e para i përkasin periudhës se neolitit.
1 2 Merkure, 2010-06-30, 1:14 PM
Thread: Artet e Bukura të Shqipërisë
Posted by: admin
Albumi Fotografik
Tek ky forum mund të sillni foto nga natyra dhe bota shqiptare. Natyra shqiptare, pika turistike si dhe foto nga bota e artit.
1 3 Shtune, 2010-07-10, 6:43 PM
Thread: Fotografi te rralla
Posted by: admin
Muzika
Muzika është një art, argëtim, ose akivitet tjetër njerëzor, që përfshinë strukturën dhe tingujt e dëgjueshëm, mëgjithëse definimi i muzikës ndryshon.
3 3 Merkure, 2010-06-30, 1:37 PM
Thread: Muzika profesioniste
Posted by: admin
Kinomatografi
Kinemaja shqiptare si dhe ajo e huaj në këtë forum.
2 0 Diele, 2010-07-04, 0:42 AM
Thread: Filma shqiptar
Posted by: admin
Kuzhina
Kuzhina shqiptare dhe e huaj Receta gatimi kryesisht nga kuzhina shqiptare, pa harruar dhe receta të vecanta nga mbarë bota.
0 0 No posts

Zona Sportive
 ForumThreadsRepliesUpdates
Sporti Shqiptar
Sporti si aktivitet që përfshin aftësitë fizikë e mendore të njeriut, me qellim për ti ushtruar dhe përmirësuar vazhdimisht, e për ti përdorur më pas në një mënyre më frytdhënëse...
0 0 No posts
Futbolli Shqiptar
Futbolli është sporti më i popullarizuar në botë. Është lojë me top cila luhet sipas rregullave të përcaktuara në një fushë përbrenda një stadiumi, nga dy skuadra të cilat kanë nga 11 lojtar.
0 0 No posts
Sporti ne botë
3 0 Premte, 2010-06-25, 3:13 PM
Thread: Grupet
Posted by: adminAdditional information
Visitors: 0  (members - 0, guests - 0)
All-time high attendance 48 reached on Shtune, 12:46 PM, 2021-10-02.
Forum statistics
Total of 61 threads created, which have 121 replies.
10 members registered. Greetings to our new member jamjamune.

Identifikohu

Naviguesi i Faqes

Postimet e fundit
 • Legjenda (1)
 • Biologjia molekulare. (0)
 • Eva Sotiri - Poezi (1)
 • Gjë e gjëza (1)
 • Historia Shqiptare (11)
 • DROGAT (1)
 • Morthi i kembeve (0)
 • Stina e nxehtë,kujdesi ndaj sëmundjeve që sjell kequshqyerja (0)
 • Pjetër Bogdani ( 1625 - 1689 ) (2)
 • Federiko Garsia LORKA (3)

 • Sondazh
  Cilin e mendoni si favoritin aktual për të fituar Botërorin 2010?
  Totali i përgjigjjeve: 34

  Foto Albumi

  Top Poster
 • admin
 • Juna
 • Ghost
 • Alesio
 • qokuenver
 • muskollaridenis
 • Hipnotizuesssi
 • Stela
 • Kristina
 • jamjamune


 • Kërko

  Shqiperia Etnike ne Fb
 • Shqiperia Etnike


 • News
  [2010-06-23]
  PE shtyn votimin për Shqipërinë (0)
  [2010-06-24]
  Europarlamentaret: Vizat, pse refuzuam kushtezimin (0)
  [2010-06-24]
  Spanjë, Jose Mourinho prezantohet zyrtarisht si trajner i ri Real Madridit (0)
  [2010-06-26]
  Capello: Nuk jam i çmendur, Anglia mund të fitoj KB (0)
  [2010-06-26]
  Shqiptaret mbeten me te varferit ne Evrope (0)
  [2010-06-27]
  Google po skanon një milion libra nga bibliotekat e Romës dhe Firences (0)
  [2010-06-28]
  Kriza, “Guardian”: Greqia nxjerr në shitje ishujt (0)
  [2010-06-29]
  Empire Total War MULTi8-PROPHET (0)
  [2010-06-29]
  Grand Theft Auto 4 (official version) (0)
  [2010-06-30]
  Korrupsioni, zbardhen emrat e pedagogëve të arrestuar në Kamëz (0)

   
  Copyright Shqiperia Etnike © 2024